e scris şi-n numere!



Cifra 6 este guvernata de gratioasa planeta Venus. Aceasta confera nativilor ei un farmec extraordinar, care se pastreaza uneori pana la adanci batraneti. Aproape toata viata lor se supune emotiilor, trairilor amoroase.

Caracteristici pozitive. Persoanele cu cifra destinului 6 au o multime de admiratori, mai ales in tinerete. Sunt extrem de atractive pentru sexul opus, chiar daca nu sunt un etalon al frumusetii. In majoritatea cazurilor, admiratorii joaca un rol important in soarta persoanelor guvernate de cifra 6 – nu numai in viata personala, dar si in cariera. In viata lor este multa dragoste, aceasta patrunde absolut in toate domeniile lor de activitate si se incadreaza bine in toate actiunile. Fiind adesea foarte dragastosi si chiar frivoli in tinerete, la maturitate acesti nativi devin in majoritatea cazurilor familisti model. Persoanele nascute sub semnul cifrei 6 pun in prim plan familia si relatiile personale. Isi iubesc foarte mult casa, investesc mult timp si efort in ea si le arata cu placere musafirilor rezultatul. Iubesc lucrurile frumoase si incearca sa se inconjoare cu acestea.

In ciuda frivolitatii aparente, persoanele cu cifra destinului 6 sunt cinstite si de incredere. Intotdeauna se tin de cuvant, nu-si uita promisiunile si stiu sa pastreze secretele. Sunt cu adevarat interesate de problemele celor apropiati, sunt generoase, sincere si fac tot posibilul sa-i ajute pe cei care au nevoie. Persoanele cu cifra destinului 6 sunt dispuse sa imparta si ultima felie de paine cu cei apropiati. Datorita capacitatii lor de a se face placute si de a se intelege bine cu cei din jur, ajung usor la succes. De cele mai multe ori, au noroc in viata – atat in plan sentimental, cat si in cel profesional, in care ajung sa aiba mari succese daca isi doresc.

Caracteristici negative. Persoanele cu cifra destinului 6 nu stiu sa minta sau sa pacaleasca si daca incearca sa atinga succesul prin mijloace necinstite, ajung sa fie urmarite de ghinion. Sunt inzestrate cu un farmec extraordinar, atrag lumea din jur, dar trebuie sa se fereasca sa profite de altii in interesul lor personal. Pe langa acestea, trebuie sa-si filtreze minutios anturajul, pentru ca printre numerosi admiratori pot fi rauvoitori, care le pot otravi viata. Important este, de asemenea, sa nu-si supere fostii iubiti sau fostele iubite si sa se desparta in conditii amiabile. Persoanele cu cifra destinului 6 tind sa se dizolve in viata celor apropiati, ceea ce iarasi nu este indicat. Este necesar sa lase loc si pentru propriile interese. Nu vor reusi sa-i hraneasca pe toti nevoiasii sau sa-i ajute pe toti suferinzii – este de dorit sa se concentreze pe anumiti membri ai familiei si nu pe lumea intreaga.

Pe langa acestea, persoanele guvernate de cifra 6 acorda multa atentie aspectului lor fizic. Este important sa gaseasca un echilibru intre frumusetea fizica si cea sufleteasca, sa-si dezvolte intelectul si calitatile sufletesti. Persoanele cu cifra destinului 6 nu sunt suficient de pragmatice, pot risipi banii castigati sau resursele altor persoane. Au nevoie de un partener pragmatic, care sa le poata controla cheltuielile.

Bunatatea persoanelor guvernate de 6 se poate transforma in ura daca sunt tradate. In astfel de cazuri, sunt capabile de o razbunare crancena. Mania si setea de razbunare nu se sting cu timpul, uneori chiar cresc – de aceea, este important sa invete sa ierte si sa-i lase pe cei care i-au suparat sa se duca cu Dumnezeu. Daca ai suparat din intamplare o persoana cu cifra destinului 6, incearca sa-ti indrepti greseala sau da de inteles ca a avut loc o neintelegere. Recunoaste ca ai gresit, cere-i sincer scuze. Persoanele cu cifra destinului 6 sunt sufletiste si odata ce iti vor intelege motivele, vor incerca sa te ierte.



Caracteristici pozitive. Persoanele guvernate de cifra 5 au o influenta extraordinara asupra celor din jur, opinia lor este ascultata si luata in considerare, inspira respect de la prima vedere. Se bucura de autoritate, cei din jur deseori le urmeaza sfaturile. In acelasi timp, persoanele cu cifra destinului 5 sunt independente in judecatile lor, rareori asculta opiniile altora, apreciaza mai mult propria experienta. Prefera sa procedeze gresit, dar independent, decat corect, dar dupa sfatul altora. Persoanele cu cifra destinului 5 nu recunosc autoritatea nimanui. Deseori procedeaza din spirit de contradictie.

Acesti nativi adora sa calatoreasca, sa viziteze locuri noi, sa acumuleze impresii. Abilitatea lor de a se adapta noilor circumstante este foarte bine dezvoltata – se obisnuiesc rapid cu o alta clima sau cu un alt mediu social. Persoanele guvernate de cifra 5 practic nu au complexe sau prejudecati. Sunt deschise pentru lucruri noi, mereu tin pasul cu timpul. Asimileaza rapid inovatiile, tin pasul cu moda, au spirit inventiv.

In plan profesional, persoanele cu cifra destinului 5 rareori se limiteaza la o singura profesie in viata. Se intampla chiar sa exercite mai multe profesii simultan. Daca au hotarat sa-si schimbe ocupatia, nimic nu le va opri: nici varsta, nici gura lumii, nici incertitudinea cu privire la atingerea succesului in noul domeniu de activitate.

In viata personala, persoanele guvernate de cifra 5 de asemenea pot schimba totul intr-o secunda. Dar asta nu inseamna ca sunt neserioase si incapabile de o relatie de lunga durata. Pur si simplu, atunci cand vine timpul pentru schimbari, ele nu o intind prea mult cu procesul, ci fac totul dintr-o lovitura. In relatia de dragoste, daca nu sunt lideri, sunt un fel de protectori. Iubesc sa aiba grija de cineva. Sunt generoase si adora sa faca cadouri frumoase. Devin parinti iubitori si intelegatori. Persoanele guvernate de cifra 5 au o atitudine filozofica fata de viata. Considera ca tot ce li se intampla are un rol in destin, cauta un sens ascuns in toate.

Caracteristici negative. Cei nascuti sub semnul cifrei 5 sunt imprevizibili si plini de contradictii. Pot fi impulsivi, irascibili. Este important sa invete sa se controleze si sa nu actioneze spontan – este mai bine sa cantareasca intai toate “pro” si “contra” si apoi sa actioneze.

Plictiseala este cea care explica firea imprevizibila a persoanelor cu cifra destinului 5. Atunci cand in viata lor nu se intampla nimic interesant, cand domneste monotonia – acestea intra in melancolie si incep sa caute impresii si senzatii noi, care in final deseori sunt neplacute atat pentru ele, cat si pentru cei din jur. Este indicat sa fie la curent cu noutatile din domeniul stiintei si al tehnologiei si sa se foloseasca de acele realizari in viata de zi cu zi, in masura posibilitatilor.

Persoanele cu cifra destinului 5 au nevoie constanta de impresii noi, lipsa acestora duce la stari depresive. Trebuie sa calatoreasca, sa se odihneasca bine si sa comunice cu persoane interesante.

O alta caracteristica negativa a persoanelor guvernate de cifra 5 este fatarnicia. Pentru a atinge succesul si pentru a se apropia de persoane utile, ele se adapteaza la asteptarile altora, pot sa minta si sa pacaleasca. Dar trebuie sa tina minte ca vor fi cu siguranta pedepsite pentru astfel de fapte. Pentru a se bucura de bunastare, trebuie sa inteleaga ce vor cu adevarat si sa nu se abata de la menirea lor. Persoanele cu cifra destinului 5 trebuie sa tina minte ca au o individualitate aprinsa cu care trebuie sa traiasca in armonie.



O combinatie a doua personalitati care trag in directii diferite. Persoana nascuta sub semnul cifrei 5 are nevoie de libertate si veselie, de multa distractie si mai putine treburi casnice de rutina. In cazul nativului cu cifra destinului 6, lucrurile stau exact invers – acesta isi doreste mai putine aventuri, mai multa stabilitate, o locuinta confortabila, mobila facuta cu propriile maini si o familie solida. Aceste lucruri o lasa rece pe cifra 5. Sunt sanse mici pentru o relatie de lunga durata, linistita si stabila. Cu toate acestea, ei pot fi impreuna daca sentimentele nu sunt prea exaltate, in caz contrar cifra 5 se va lasa dusa de val si nu va fi inteleasa de partener. In acest plan, nativul guvernat de cifra 6 este mai retinut si isi exprima cu prudenta sentimentele, strigatele romantice de dragoste il sperie si il enerveaza. Cifra 6 are o fire practica si simpla, si nu intelege poemele de dragoste. Asadar, o relatie se poate lega, dar numai daca femeia este guvernata de cifra 6. Varianta feminina a cifrei 5 il va scoate din minti pe partenerul cu cifra destinului 6.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu